Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

STROJEVI KOJI UNAPREĐUJU PROIZVODNJU

IXO i EON CNC rezačice unapređuju kvalitetu proizvoda, smanjuju troškove proizvodnje ubrzanjem procesa, te pružaju korisniku neovisnost o uslugama i kooperantima.

Saznaj više

KOMPLETNA LINIJA CNC REZAČICA I OPREME

Naši strojevi primjenjuju se u svim vrstama metaloprerađivačkih pogona čija je primarna zadaća rezanje metala, od proizvodnje ventlacijskih kanala do brodogradnje..

Saznaj više

CNC STROJEVI ZA REZANJE PLAZMA, PLIN, WATERJET

CAT CNC IXO i EON rezačice rezultat su trajnog istraživanja i razvoja novih tehnologija, te implementacije i integracije u jednu cjelinu vrhunske opreme za automatizaciju rezanja. Kao OEM partner vodećih svjetskih proizvođača opreme za tehnologiju rezanja metala jedini na tržištu nudimo nove tehnologije, integrirane u jednu cjelinu sa 24/7 podrškom.

Saznaj više

Download kataloga CAT CNC PROIZVODI I USLUGE

U katalogu proizvoda pronaći ćete osnovne informacije o strojevima, opremi u uslugama u ponudi CAT CNC-a. Za više detalja i informacija kontaktirajte nas i dogovorite sastanak, prezentaciju, demo rezanja...

Preuzmi katalog

Zašto smo bolji od drugih?

 • Vlastita proizvodnja i razvoj.

  IXO i EON CNC rezačice naš su vlastiti proizvod. Od ideje, preko razvoja do gotovog stroja sve se odvija u našoj tvrtci u Zagrebu. Tijekom proizvodnog procesa pazimo na svaki detalj, kontroliramo svaki korak kako bi konačan proizvod zadovoljio visoke standarde koje postavljamo kao prioritet.

 • Servis i podrška korisnicima 24/7.

  Unutar i izvan jamstvenog roka svim našim kupcima stojimo na raspolaganju 24/7 kroz nekoliko različitih opcija i porgrama servisa i podrške. Pružamo brzu i pouzdanu podršku, brze servisne intervencije, promptnu isporuku rezervnih i potrošnih dijelova.

 • Integracija i implementacija novih tehnologija.

  Mi smo OEM partner vodećih svjetskih proizvođača opreme za automatizaciju rezanja, čime smo u mogućnosti integrirati i implementirati u svoje strojeve najnoviju tehnologiju u području rezanja metala, u istom trenutku kada je ona dostupna i drugdje u svijetu.

 • Prilagođeni smo potrebama kupca.

  Za razliku od drugih mi slušamo Vaše želje i potrebe, te zajedno s Vama stvaramo stroj koji će zadovoljiti Vaš zahtjev, te kojem se Vi nemorate prilagođavati već će on upotpuniti Vaš proizvodni pogon i unaprijediti produktivnost.

CAT CNC
EON PLAZMA

Nova generacija CAT CNC plazma rezačica - EON. Visoka preciznost, superiorna kvaliteta i pouzdanost!

Saznaj više

XPR300
PLAZMA

Najnovija generacija plazma izvora iz Hypertherma pruža do sada neviđene mogućnosti i kapacitete rezanja.

Saznaj više

EDGE
CONNECT

Nova generacija CNC kontrolera iz Hypertherma omogućuje savršenu integraciju i pouzdanu komunikaciju periferalne opreme u jednu cijelinu.

Saznaj više

Lantek
Manager

Programsko rješenje koje omogućuje praćenje proizvodnje, egzaktnu kalkulaciju i planiranje svih proizvodnsih procesa.

Saznaj više

Kemper
Filteri

Vrhunski odsisni sustavi za rezanje, zavarivanje te osiguranje kvalitete zraka u radioničkim prostorima

Saznaj više

Temelj dugoročne suradnje je povjerenje i sigurnost

Stoga su naši prioriteti: visoka kvaliteta, pouzdanost, razvoj i inovacije, dostupnost servisa, dugoročno jamstvo.

Saznaj više