Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

CAT CNC

JEDINI AUTORIZIRANI HR PARTNER THERMAL DYNAMICSA ZA INSTALACIJU, INSTALACIJU,SERVIS I ODRŽAVANJE OPREME I PROIZVODNJU STROJEVA

Saznaj više

Cutmaster A serija Snažni inverterski plazma izvori

Cutmaster serija sadržava snažne inverterske plazma izvore u rasponu snage od 40 do 120A, maksimalnog kapaciteta rezanja do 40 mm. Cutmaster plazme opremljene su SL100 Sv 1Torch gorionikom čija tehnologija eliminira elektronske interferencije u luk plazme koje mogu dovesti do loše kvalitete reza i oštećenja gorionika.

Kvaliteta i pouzdanost Visoka intermitencija i pouzdanost

80% intermitencija omogućuje rezanje ovim izvorima u punoj radnoj smjeni bez zastoja i u najtežim uvjetima rada. Lagani i kompaktni ovi izvori vrlo su jendostavni za korištenje i rad, te također održavanje, a prema iskustvu naših korisnika servisni zahtjevi na izvorima su minimalni.

Osnovne prednosti i karakteristike

 • Sl100 SV 1TORCH

  Patentirani dizajn strojnog gorionika SL100 Sv 1Torch omogućuje izvrsu kvalitetu i preciznost rezanja, te dugotrajno korištenje potrošnih dijelova kao što su elektrode i dizne.

 • Visoka produktivnost i niski troškovi rezanja

  Visoka intermitencija svih Cutmaster plazma izvora omogućuje rezanje i u nejtežim uvjetima bez zastoja i poteškoća, a rezanje zrakom rezultira niskim troškovima rezanja.

 • CNC integracija

  Cutmaster izvori vrlo se jednostavno integriraju sa CNC kontrolerima, a u kombinaciji sa Thermal Dynamics kontrolerima omogućena je potpuna automatizacija procesa rezanja.

 • Jednostavnost upotrebe

  Cutmaster izvori vrlo su jednostavni za rad i održavanje, a servisni zahtjevi su minimlani te se većina servisnih intervencija može odraditi u kratkom roku, ako uopće dođe do potrebe za servisom.

A40
Cutmaster

Kapacitet rezanja do 12 mm

Preuzmi

A60
Cutmaster

Kapacitet rezanja do 15 mm

Preuzmi

A80
Cutmaster

Kapacitet rezanja do 20 mm

Preuzmi

A120
Cutmaster

Kapacitet rezanja do 40 mm.

Preuzmi

Automation
selection chart

Tablica za lakši odabir plazma izvora

Preuzmi

želite dodatne informacije ili demo rezanja

Tu smo za Vas. Pošaljite nam upit i organizirat ćemo demonstraciju izvora ili prema Vašim željama izraditi uzorke rezanja.