Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

CAT CNC

premium reseller lantek software-skih rješenja

Saznaj više

lantek expert

plazma, plin, laser, waterjet cnc programiranje

Sheet metal solutions EXPERT CAD/CAM

Lantek - lider u procesuiranju podataka, obradi i pripremi planova rezanja i obradi profila. EXPERT - Lantekov vodeći software za pripremu planova rezanja te obradu i kontrolu svih podataka vezanih uz proizvodni proces rezanja, probijanja i obrade metala. EXPERT obuhvaća sljedeće module: CUT, PUNCH, QUATTRO, DUCT te tme pokriva sve tipove obrade metalnih pločevina.

3D solutions Flex 3d

FLEX 3D podrazumijeva rješenja za obradu i pripremu i programiranje 3D cnc strojeva za obradu profila, cijevi, razvijanje plašteva, 5-osnih rezačica, te dodatke na CAD programe za automatizaciju nestinga iz 3D modela.

Osnovne prednosti i karakteristike

 • Široka primjena

  Lantek EXPERT primjenjuje se širom svijeta na svim tipovima CNC rezačica: ESAB, Messer, SATO, Soitaab, LVD, Trumpf, ByStronic.... Doslovno ne postoji stroj koji Lantek EXPERT nemože programirati.

 • Različite tehnologije

  Lantek Expert omogućuje jedno softwarsko rješenje za probječaice, laser, plazma, plinsko i vodeno rezanje. Više Vam ne treba zaseban software za svaki stroj, sada možete sve imati u jednom okruženju.

 • CAD Addins

  Lantek Flex3D moduli se jednostavno povezuju sa ostalim CAD progrmaima (Inventor, SolidWorks...) kako bi se ubrzao porces pripreme nestinga i skratilo vrijeme na razvijanju iz 3D u 2D crteže.

 • Povezivanje sa ERP sustavima

  Lantek programe moguće je povezati sa postojećim ERP sustavima kako bi se u potpunosti mogla automatizirati proizvodnja i praćenje procesa proizvodnje što rukovodstvu daje bolji uvid u trenutne procese, zauzeće kapaciteta...

Lantek
Expert CUT

Programsko rješenje za rezanje metala

Preuzmi

Lantek
Expert PUNCH

Programsko rješenje za probijačice

Preuzmi

Lantek
Expert DUCT

TProizvodnja ventilacijskih kanala

Preuzmi

Lantek
Flex3d

Obrada cijevi, profila, i razvijanje 3D u 2D

Preuzmi

Lantek
Manger

Praćenje i planirnje proizvodnih procesa

Preuzmi

želite dodatne informacije ili demo programa

Tu smo za Vas. Pošaljite nam upit i organizirat ćemo demonstraciju software-a ili demo instalaciju.