Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

CAT CNC

JEDINI AUTORIZIRANI HR PARTNER HYPERTHERM-A ZA INSTALACIJU, SERVIS I ODRŽAVANJE HYPERTHERM CNC KONTROLERA

Saznaj više

HYPERTHERM CNC KONTROLERI NANAPREDNIJI KONTROLERI NA TRŽIŠTU

Hypertherm CNC kontroleri omogućuju potpunu kontrolu i postavke rezanja metala na nivou na kojem to konkurencija teško prati. Integracijom Hypertherm CNC kontolera sa ostalom Hypertherm opremom na jednom stroju korisnik dobiva mogućnosti poptune kontrole, praćenja rada i nenadmašne kvalitete rezanja.

Kvaliteta i pouzdanost potpuna "remote" dijagnostika

Svi Hypertherm kontroleri lako se povezuju na online remote sustav dijagnostike, a unutarnje kontrole u CNC-u omogućuju servisu i korisniku jednostavnu dijagnostiku bez izlaska na teren. Ukoliko se uz CNC koristi i Hypertherm senzor i plazma izvori tada se dijagnostika odrađuje na svim komponentama i opremi.

Osnovne prednosti i inovacije

 • SureCut tehnologija

  Primjenom Hypertherm CNC kontrolera ostvaruje se mogućnost korištenja SureCut tehnologije rezanja koja značajno povećava kvalitetu, brzinu i produktivnost, te vijek trajnja dijelova plazma gorionika

 • Jednostavnost upotrebe

  Svi kontroleri opremljeni su Phoenix softwareom, koji je već u cijelom svijetu prihvaćen kao vrlo jednostavan za rad, ali istovremeno moćan te u potpunosti nadogradiv i iskoristiv za kontrolu svih parametara rezanja.

 • Optimizirani sistem.

  Phoenix software optimizira rezanje i automatski dodjeljuje tehnologiju potrebnu za rezanje, sukladno odabranoj vrsti i debljini materijala, a korisnik nemože pogriješiti niti kod postavljanja dijelova u gorionik obzirom da ga program "step by step" vodi kroz postupak rezanja.

 • Nadogradnja i podrška

  Svi kontroleri vrlo lako i jednostavno se nadograđuju novim softwareom, te se isto tako vrlo brzo nadopunjuju novim paramtrima rezanja. Operater nemora razmišljati što će i kako postaviti, kontroler sadrži sve informacije za najbolju moguću kvalitetu rezanja.

EDGE
CONNECT CNC

Nova generacija za nove mogućnosti

Preuzmi

EDGE PRO
CNC

Dokazana kvaliteta i pouzdanost.

Preuzmi

Micro EDGE
CNC

Napredan i prilagodljiv Vašim potrebama

Preuzmi

EDGE PRO Ti
CNC kit

Kompletan kit sa THC.

Preuzmi

Phoenix software
update

Preuzmite update software-a za svoj CNC

Preuzmi

želite dodatne informacije ili demo rezanja

Tu smo za Vas. Pošaljite nam upit i organizirat ćemo probno rezanje, download demo software-a ili prema Vašim željama izraditi uzorke rezanja novim XPR300 sistemom.