Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

CAT CNC

JEDINI AUTORIZIRANI HR PARTNER HYPERTHERM-A ZA INSTALACIJU, SERVIS I ODRŽAVANJE HYPERTHERM OPREME

Saznaj više

HYPERTHERM TORCH HEIGHT CONTROL SENZORI VISINE GORIONIKA

Hypertherm senzori visine gorionika posebno su dizajnirani za integraciju sa Hypertherm CNC kontrolerima. Namjena senzora visine gorionika - THC senzora je određivanje početne visine i visine rezanja, te praćenje visine tokom reza kako bi se osigurala kvaliteta reza i zaštitio gorionik od oštećenja.

Kvaliteta i pouzdanost UZ POTPUNU INTEGRACIJU PRODULJENI VIJEK TRAJANJA DIJELOVA

Dinamičko naponsko praćenje visine gorionika nužno je kako bi se osigurala maksimalna iskoristivost potrešnih dijelova u plazma gorioniku (dizne, elektrode..) te zadržala ppodjednaka kvaliteta reza tijekom cijelog trajanja seta dijelova.

Osnovne prednosti i inovacije

 • SureCut tehnologija

  Primjenom Hypertherm THC senzora ostvaruje se mogućnost korištenja SureCut tehnologije rezanja koja značajno povećava kvalitetu, brzinu i produktivnost, te vijek trajnja dijelova plazma gorionika

 • Jednostavnost upotrebe

  Svi senzori integrirani su sa Hypertherm CNC kontrolerima te se potrebne vrijednosti automatski postavljaju i kontroliraju iz CNC sistema. Na ovaj način mogućnost pogreške operatera svedena je na minumum.

 • Optimizirani sistem.

  Phoenix software u CNC kontroleru optimizira rezanje i automatski dodjeljuje tehnologiju potrebnu za rezanje, a također određuje i sve paramtre nužne za pravilno očitanje i održavanje visine gorionika.

 • TrueHole i TrueBevel

  Integracija Hypertherm Senozra sa CNC kontrolerima pretpostavka je korištenja i primjene True Hole i True Bevel tehnologije. Niti jedna druga kombinacija kontrolera i senzora neće pružiti primjenu ovih tehnologija.

ARC GLIDE
THC SENZOR

napredan i moćan senzor

Preuzmi

sensor phc
thc senzor

Dokazana kvaliteta i pouzdanost.

Preuzmi

TRUE HOLE
TEHNOLOGIJA

Saznajte više o TrueHole tehnologiji

Preuzmi

TRUE BEVEL
tehnologija

Saznajte više o TrueBevel tehnologiji

Preuzmi

Phoenix software
update

Preuzmite update software-a za svoj CNC

Preuzmi

želite dodatne informacije ili demo rezanja

Tu smo za Vas. Pošaljite nam upit i organizirat ćemo probno rezanje, download demo software-a ili prema Vašim željama izraditi uzorke rezanja novim XPR300 sistemom.