Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

CAT CNC

JEDINI AUTORIZIRANI HR PARTNER HYPERTHERM-A ZA INSTALACIJU, SERVIS, ODRŽAVANJE I DISTRIBUCIJU HYPERTHERM OPREME

Saznaj više

HYPERTHERM POTROŠNI DIJELOVI garancija kvalitete

CAT CNC glavni je distributer originalnih Hypertherm potrošnih dijelova za sve modele Hypertherm plazma izvora. Hypertherm ulaže više nego i jedan drugi proizvođač u kvalitetu potrošnih dijelova, stoga su originalni Hypertherm dijelovi jedini pravi izbor svih korisnika Hypertherm plazma izvora. Veliki dio potrošnih dijelova zaštićen je patentom, a konstantna razvoj i unapređivanje tehnologije i materijala garantira kvalitetu svakoj dijela koji izađe iz proizvodnje. Hypertherm jako puno ulaže u razvoj i inovacije te je na tržište donio niz inovacija u potrošnim dijelovima.

Opravdanost investicije zašto je original jeftiniji od kopije

Na tržištu postoji niz proizvođača kopija potrošnih dijelova. Iako su ti dijelovi niže cijene od originala, u konačnici originalni dijelovi svakog korisnika koštaju manje. Razlog tome je da niti jedna kopija Hyperthermovih dizni, elektroda i ostalih dijelova nemože trajati koliko traje originalni dio, a kvaliteta reza kopijama je znatno manja nego kada se koriste originalni dijelovi. Kada se uzme u obzir učestalost mijenjanja dijelova koji su kopije, te dodatne obrade i niska kvaliteta reza koju oni daju, u konačnici rezanje originalnim dijelovima košta znatno niže i osigurava trajnost gorionika.

Osnovne prednosti i inovacije

 • Silver plus

  Srebrni vrh elektrode omogućuje značajno duži vijek trajanja elektroda i reducira troškove rezanja.

 • True Flow

  centrirani položaj elektrode i položaj elektrode na cjevčici za hlađenje omogućuje bolje hlađenje što produžuje vijek trajanja dijelova i podiže kvalitetu reza.

 • Power Pierce

  Tekućina za hlađenje hladi zaštitnu kapu i odbija istopljeni metal da se nakuplja na zaštitnoj kapi tokom probijenja pločevine. Ovo omogućuje probijanje lukom plazme na debljinama i do 75 mm.

 • HDi tehnologija

  Omogućuje High Performance kvalitetu rezanja na tankim nehrđajućim čelicima od 3 do 6 mm.

Powermax
Max Pro

Katalog potrošnih dijelova

Preuzmi

HPR , HPRXD
XPR

Katalog potrošnih dijelova

Preuzmi

Silver plus
elektrode

Duži vijek trajanja elektrode

Preuzmi

XD upgrade
kit

Nadogradnja HPR na HPRXD tehnologiju.

Preuzmi

high Precision
waterjet

Dijelovi za rezanje vodom

Preuzmi

želite dodatne informacije ili demo rezanja

Tu smo za Vas. Pošaljite nam upit i organizirat ćemo probno rezanje, download demo software-a ili prema Vašim željama izraditi uzorke rezanja.