Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

O nama

CAT CNC

CAT CNC je hrvatski proizvođač CNC strojeva za rezanje metala plazmom, plinom, vodom. Osim proizvodnje novih strojeva vrlo uspješno i kvalitetno vršimo retrofite starih dotrajalih CNC rezačica drugih proizvođača te tako uz minimlanu investiciju svojim kupcima omogućavamo daljnji rad sa strojevima, uz jamstvo i osiguran servis. Nalazimo se u Zagrebu, gdje je i naša proizvodnja, i ponosni smo na činjenicu da smo jedina tvrtka ovog tipa u Republici Hrvatskoj.

Osnovne informacije

Naši CNC strojevi

Do sada smo isporučili više od 30 različitih modela CNC rezačica, te izvršili retrofite na različitim CNC strojevima. Naši strojevi prisutni su i uspješno rade u tvrtkama koje se bave brodogradnjom, proizvodnjom ventilacijskih kanala, proizvodnjom agro opreme, mostogradnji...

Naše tržiše

Naši strojevi nalaze se u svim zemljama u regiji: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija. Od 2017. godine otvaramo se prema tržištu Europske Unije i vjerujemo da ćemo svojom dokazanom kvalitetom postići izvanredne rezultate i na tržištu EU.

Naši ciljevi

Dugotrajni cilje CAT CNC-a je pozicionirati se na tržištu kao stručnjak u CNC rezanju metala te servisu i održavanju strojeva i opreme. S tom namjerom ulažemo u kadar, edukaciju, vlastitu opremu i partnerski odnos s kupcima.

Partnerstvo cat cnc je oem partner vodećih svjetskih proizvođača opreme

Hypertherm

Plazma izvori, cnc kontroleri, thc senzori, 3d bevel, kompletna integracija

Thermal Dynamics

Plazma izvori, cnc kontroleri, thc senzori, 3d bevel, kompletna integracija

LANTEK

Software za pripremu planova rezanja i kontrolu troškova.

Panasonic

Industrijski motori i driveri najnovije generacije

Program jamstva

  • BASIC level

    Jamstvo na isporučene strojeve u trajanju 12 mjeseci te na opremu (plazma izvori, gorionici..) strojeva u skladu sa jamstvenim uvjetima proizvođača.

  • Medium level

    Jamstvo na isporučene strojeve u trajanju 24 mjeseca te na opremu (plazma izvori, gorionici...) strojeva u skladu sa jamstvenim uvjetima proizvođača. Jamstvo na stroj u trajanju 24 mjeseca podrazumjeva obavezu periodičkih pregleda stroja.

  • Advanced level

    Ovaj program podrazumijeva ugovaranje održavanja stroja te periodičke preglede svakih 4 mjeseca, a najčešće se ugovara na period od 5 godina.

Edukacija i tehnološke inovacije

Svi djelatnici CAT CNC redovito prolaze programe edukacije s našim partnerima.

Ulaganje u edukaciju omogućuje nam da pratimo trendove i uspješno implementiramo nove tehnologije u naše strojeve. Svrha edukacija je biti u mogućnosti svakom kupcu pružiti točne i pravovremene informacije, podršku i servis