Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

osnovna dodatna oprema

 • GCE plinska oprema za strojno rezanje

  Na strojevima na kojima je potrebno i plinsko rezanje, kao i na strojevima na kojima kupac želi samo plinsko rezanje ugrađuje se provjerena oprema tvrtke GCE. Novi GCE FIT+ gorionici omogućuju veće brzine rezanja, dugotrajnu eksploataciju dizni i bržu izmjenu.

  Saznaj više
 • KEMPER ODSISNI SUTAVI ZA ODSIS DIMA I PRAŠINE

  Kemper je njemački proizvođač filtera i sustava za odsis dima i prašine u radioničkim prostorima. Kemper filteri imaju 99,9% učinkovitost te u prostor vraćaju čist zrak, a sva nečistoća ostaje u patronama čije je izmjenjivanje jednostavno i brzo. Zbog zdravlja operatera preporučujemo ugradnju Kemper filtera.

  Saznaj više
 • Lantek EXPERT cad-cam software za pripremu nestinga

  Lantek Expert CAD-CAM software omogućuje pripremu planova rezanja, praćanje troškova rezanja, kontrolu parametara te integraciju sa strojevima na visokoj razini. Osim za naše strojeve Lantek programe isporučujuemo za sve ostale tipve strojeva : laser, probijačice, rezačice...

  Saznaj više

plazma izvori hypertherm i thermaldynamics

Prilikom konfiguracije stroja zavisno o potrebama kupca na CAT CNC strojeve ugrađuju se provjereni, i najkvalitetniji plazma izvori top proizvođača Hypertherm i ThermalDynamics.

3d bevel glave za rezanje pod kutem

CAT CNC EON rezačice moguće je na zahtjev kupca opremiti 3D bevel glavama za rezanje plazmom pod kutem. Ovakvo rezanje najčešće se upotrebljava za pripremu za zavarivanje ali i za druge potrebe.

CNC KONTROLERI I SENZORI HYPERTHERM I THERMALDYNAMICS

Svi naši strojevi opremaju se najkvalitetnijim i najpouzdanijim CNC kontrolerima proizvođača Hypertherm i / ili ThermalDynamics. Oba proizvođača predstavljaju vrh tehnloškog razvoja i napretka.

Odsisni stolovi kemper i CAT CNC

Radni odsisni stol bitan je faktor svakog stroja, stoga kupcu na izbor ostavljamo da li želi Kemper odsisni stol, ili stol naše proizvodnje. Također za EON strojeve omogućujemo kupcima da stol izrade samostalno uz naše nacrte.

Provjerena kvaliteta opreme

integracija u službi kvalitete i pouzdanosti

Povezivanjem opreme stroja u jednu cjelinu osigurali smo nenadmašnu pouzdanost i kvalitetu strojeva. Stalnim razvojem i unapređenjem opreme pratimo svjetske trendove i zahtjeve kupaca.

primjena novih tehnologija

Svi naši strojevi prema zahtjev kupca mogu se opremiti opremom koja podržava nove tehnologije kao što su True Hole, True Bevel, Diameter Pro, čime naši kupcu ostvaruju znatne uštede i osiguravaju visoku produktivnost.

Servis, održavanje i podrška

Svakom kupcu osiguran je servis, podrška i održavanje strojeva u garantnom i vangarantnom roku kako bi svaki stroj radio besprijekorno i pružio maksimum produktivnosti.

KVALITETA JE NAŠA PRIMARNA ZADAĆA

Pouzdanost i kvaliteta glavne su karakteristike naših strojeva. Svaki stroj mora zadovoljiti visoke standarde i omogućiti rad bez prekida i zastoja. Mi znamo koliko su ovi strojevi bitni u Vašoj proizvodnji i stoga visoku pažnju pridajemo njihovoj pouzdanosti.