Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

Hypertherm Pronest CAD/CAM software

  • Pronest

    Napredan i intuitivan software za CNC rezanje metala. Pronest pruža jedinstveno rješenje za sve vrste rezanja metala: plazma, voda, laser, plin. Pronest omogućuje uštede u materijalu i vremenu potrebnom za pripremu rezanja.

  • Pronest LT

    Namjenjen srednje velikim tvrtkama za pripremu nastinga i planova rezanja, te se uglavnom koristi za plinske i plazma rezačice. Niz naprednih funkcija te mogućnost nadogradnje na najnapredniju inačicu čine ga idelanim startnim programom.

  • Pronest LTS

    Iako je nemjenjen prvenstveno manjim radionnicama i edukacijskim ustanovama, LTS ne zaostaje za naprednim inačicama, jedino ograničenje je što podržava samo jedan stroj opremljen ili plazma ili plinskim gorionikom.

Podržane tehnologije veliki raspon tehnologija rezanja

Pronest podržava rezanje vodom, plazmom, plinom, laserom kao i rezanje cijevi i profila. Opremljen vlastitim CAD modulom omogućuje crtanje i dizajn pozicija , te također import dxf dwg datoteka.

Podržani CNC strojevi IXO HD i EON HD

CAT CNC strojevi kompatibilni su sa Pronest softwareom, a osim naših strojeva Pronest je moguće koristiti i za programiranje bilo kojih drugih brandova CNC rezačica.

Sure cut tehnologija HYPERTHERM

Da bi se u potpunosti iskoristila i primjenila SureCut tehnologija osim CNC opreme nužan je Hypertherm Pronest u potpunoj integraciji sa rezačicom. To čini CAT-CNC jedinim proizvođačem strojeva u Hrvatskoj koji može omogućiti SureCut tehnologiju.

Integracija sa MRP i erp potpuna kompatibilnost

Hypertherm Pronest software moguće je povezati u cjelinu sa MRP i ERP softwarskim rješenjima te tako zaokružiti cjelinu i osigurati informiranje i praćenje proizvodnih procesa u cjelosti.

Napredne funkcije i online support

Podrška i edukacija

Svim korisnicima Pronest programa na raspolaganju je online podrška, baza znanja i edukacija za rad s programom.

Detaljna razrada

Detaljne informaicje o svakoj ojedinoj poziciji omogućuju praćenje troškova materijala i vremena rada.

Automatizacija i optimizacija

Automatska dodjela TrueHole i True Bevel tehnologije i optimizacija iskoristivosti materijala.

PRONEST CAD/CAM

Napredno i intuitivno rješenje za pripremu planova rezanja.

Preuzmi prospekt