Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

CAT CNC

JEDINI AUTORIZIRANI HR PARTNER THERMAL DYNAMICSA ZA INSTALACIJU, INSTALACIJU,SERVIS I ODRŽAVANJE OPREME I PROIZVODNJU STROJEVA

Saznaj više

Thermal Dynamics cnc iCNC XT & ICNC performance

ThermalDynamics iCNC XT i iCNC Performance pokazali su se kao izrazito pouzdani CNC kontroleri koji podržavaju ne samo ThermalDynmaics plazma izvore nego i sve druge brandove na tržištu.

Kvaliteta i pouzdanost Visoka razina intuicije

iCNC kontroleri opremljneni su vrlo inuitivnim softwarskim rješenjem što ih čini vrlo jednostavnima za rad i korištenje, a Dual Microporcessor Control čini ih vrlo pouzdanima i stabilnima u svim uvjetima rada.

Osnovne prednosti i karakteristike

 • Jednostvana upotreba

  User friendly sučelje, te dodatni panel za operatera sa osnovnim funkcijama čine ih vrlo jednostavnima za svakodnevni rad.

 • Stabilnost i pouzdanost

  iCNC kontroleri pokazali su se izrazirto stabilnima i u teškim uvjetima rada, uz prisutnost niskih temperatura, velike količine vlage i prašine.

 • CNC integracija

  Ovi kontroleri maksimum svojih performanci pokazuju i dokazuju integrirani u cjelinu sa ThermalDynamics plazma izvorima i senzorima.

 • iHC senzori

  Bilo integrirani ili kao zasebna jedinica iHC senzori čine cjelinu sa iCNC kontrolerima i omogućuju vrhunske performanse i kvalitetu rezanja.

icnc
Performance

Osnovni CNC kontroler

Preuzmi

icnc
xt

Napredna kontrola za vrhunske performanse

Preuzmi

3D pro
robotics

Tehnološko rješenje za robotsko rezanje

Preuzmi

Diameter Pro
tehnologija

Napredna tehnologija rezanja rupa

Preuzmi

Automation
selection chart

Tablica za lakši odabir plazma izvora

Preuzmi

želite dodatne informacije ili demo rezanja

Tu smo za Vas. Pošaljite nam upit i organizirat ćemo demonstraciju izvora ili prema Vašim željama izraditi uzorke rezanja.