Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

Hypertherm True Hole

  • Veća kvaliteta rezanja rupa

    TrueHole tehnologija patentirana je Hyperthermova tehnologija namijenjena boljem, bržem i kvalitetnijem rezanju rupa te je dostupna na svim HPR i XPR plazma izvorima. Ova tehnologija omogućuje rezanje rupa u omjeru 1:1 na crnim čelicima i to na debljinama i do 25 mm

  • Veća produktivnost i kvaliteta

    TrueHole tehnologija povećava produktivnost jer omogućuje rezanje rupa u kvaliteti koja ne zahtjeva naknadnu dodatnu obradu otvora tzv: bolt ready. Na ovaj način moguće je povećati produktivnost, a sama TrueHole tehnologija automatizmom se primjenjuje u nesting software-u prilikom izrade planova rezanja.

  • Integrirana u Hypertherm SureCut tehnologiju

    SureCut tehnologija podrazumijeva skup patentiranih Hypertherm tehnologija posebno razvijenih za povećanje produktivnosti, podizanje kvalitete reza i povećanje dugotrajnosti dijelova, a TrueHole je jedna od tih tehnologija, te je integrirana u vodeće Hypertherm porizvode.

Podržani izvori HPRXD serija i XPR300 plazma izvor

TrueHole tehnologija podržana je i moguća uz bilo koji HPRXD plazma izvor te također i na novom XPR300 plazma izvoru

Podržani CNC strojevi IXO HD i EON HD

CAT CNC IXO i EON HD rezačice konstruirane su da podržavaju TrueHole tehnologiju. Svojom kinemtaikom omogućuju velike brzine i brzu izmjenu pozicije gorionika tzv rapid movement.

CNC KONTROLERI I SENZORI HYPERTHERM

Za primjenu True Hole tehnologije nužni su Hypertherm CNC kontroleri : Edge Pro i Edge Connect. Primjena drugih kontrolera na strojevima isključuje mogućnost True Hole tehnologije.

Nesting software Hypertherm Pronest

Primjena Hypertherm Pronest software-a omogućuje automatsko dodavanje True Hole tehnologije pri rezanju rupa te potpuni kontrolu ostalih parametara rezanja iz CAM programa.

Provjerena kvaliteta opreme

Veća okomitost reza na rupama

Primjena true Hole tehnologije omogućuje izvrsnu kvalitetu rezanja rupa i okomitost reza.

Kvaliteta reza usporediva sa laserom

True Hole tehnologija na CAT CNC strojevima omogućuje kvalitetu rezanja konkurentnu laserskom rezanju.

"Bolt ready" rupe

Rupe i otvori rezani korištenjem True Hole tehnologije ne zahtjevaju dodatno proširivanje i obradu kako bi mogli primiti potrebni vijak ili slično.

KVALITETA JE NAŠA PRIMARNA ZADAĆA

Pouzdanost i kvaliteta glavne su karakteristike naših strojeva. Svaki stroj mora zadovoljiti visoke standarde i omogućiti rad bez prekida i zastoja. Mi znamo koliko su ovi strojevi bitni u Vašoj proizvodnji i stoga visoku pažnju pridajemo njihovoj pouzdanosti.