Centar Automatizacijskih Tehnologija - CNC d.o.o.
+385.1.2455838
Radno vrijeme
Pon-Pet 8:00 - 16:00

CAT CNC

JEDINI AUTORIZIRANI HR PARTNER THERMAL DYNAMICSA ZA INSTALACIJU, INSTALACIJU,SERVIS I ODRŽAVANJE OPREME I PROIZVODNJU STROJEVA

Saznaj više

Ultracut XT serija Snaga i pouzdanost

Ultracut XT serija pokriva plazma izvore od 100 do 400 ampera, te pruža veliku fleksibilnost i pouzdanost u radu. High Precision rezanje na crnim i obojanim metalima kao i mogućnost rezanja vodom.

Kvaliteta i pouzdanost Visoka intermitencija i pouzdanost

Ovi plazma izvori omogućuju najbolju kvalitetu reza kako na tankim tako i na debelim limovima. XT300 gorionik odlikuje se odličnim performansama i preciznošću reza uz dugotrajnost dijelova.

Osnovne prednosti i karakteristike

 • xt 300 gorionik

  Patentirani dizajn gorionika za maksimlanu produktivnost i širok raspon rezanja. XT 300 dijelovi gorionika odlikuju se iznimnom trajnošću i omogućuju do 2000 probijanja po setu.

 • Visoka produktivnost i vrhunska kvaliteta

  Visoka intermitencija, velike brzine rezanja i vrhunska kvaliteta reza uz mogućnost Diameter Pro tehnologije čine Ultracut odličnim izborom svima kojima je preciznost i minimum dodatne obrade glavni zahtjev.

 • CNC integracija

  Ultracut izvori vrlo se jednostavno integriraju sa CNC kontrolerima, a u kombinaciji sa Thermal Dynamics kontrolerima i automatskom plinskom konzolom omogućena je potpuna automatizacija procesa rezanja.

 • WMS rezanje vodom

  Ultracut izvori omogućuju korištenje WMS tehnologije tj rezanja vodom inoxa i aluminija što osigurava čist i precizan rez, usporediv sa laserskim rezanjem.

ultracut
100xt

Kapacitet rezanja do 20 mm

Preuzmi

ultracut
200xt

Kapacitet rezanja do 65 mm

Preuzmi

Ultracut
300xt

Kapacitet rezanja do 75 mm

Preuzmi

Ultracut
400xt

Kapacitet rezanja do 90mm

Preuzmi

Automation
selection chart

Tablica za lakši odabir plazma izvora

Preuzmi

želite dodatne informacije ili demo rezanja

Tu smo za Vas. Pošaljite nam upit i organizirat ćemo demonstraciju izvora ili prema Vašim željama izraditi uzorke rezanja.